| Registreren

Workshop ‘Sporten met mensen met een verstandelijke beperking’

Vrijdag 30 augustus 2013

Vanuit Sportservice Noord-Holland afd. aangepast sporten en Special Heroes wordt de workshop “Sporten met mensen met een verstandelijke beperking” georganiseerd. Deze workshop is geschikt voor trainers/begeleiders van sportteams waar mensen met een verstandelijke beperking sporten. De avond is bedoeld om de kwaliteit van de sportbegeleiding te optimaliseren.

 Deze avond wordt verzorgt door Piet Jan Kuipers, eigenaar van ‘leren in beweging’. Piet Jan heeft jarenlange ervaring met het werken met de doelgroep, zowel in de sport als in het onderwijs. Volgens een format van NOC*NSF geeft hij u tips en handvaten hoe u met mensen met een verstandelijke beperking kan omgaan, structuur kan bieden en kan communiceren.

De workshop vindt plaats op woensdagavond 18 september 2013 waar vanaf 19.00 uur de koffie/thee klaar staat in de kantine van voetbalvereniging WMC in Heerhugowaard (Sportpark de Vork, de Vork 9, 1704 BX, Heerhugowaard). De avond start om 19.30 uur en zal rond 22.00 uur eindigen.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Marieke Wever, regiomedewerker aangepast sporten Noord-Kennemerland (072) 564 50 27 of asnkl@sportservicenoordholland.nl. Neem een kijkje op de website www.aangepastsporten.info voor alles over aangepast sporten bij u in de regio.